Μέγκαν Μαρκλ: Αποχαιρέτησε τους ακροατές με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

14:46 - 30/11/2022

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το podcast της στο Spotify με τίτλο Archetypes, αποχαιρετώντας τους ακροατές με στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου.Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στο 12ο επεισόδιο: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Αυτό ήταν το τέλος μιας σειράς από επεισόδια κατά τη διάρκεια των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος» απήγγειλε με νόημα η Μέγκαν Μαρκλ στο podcast της "Archetypes"

Διαβάστε το στο

Η Μέγκαν Μαρκλ απαγγέλλει…. Ντίνο Χριστιανόπουλο

Η Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι αγαπάει την ποίηση

Διαβάστε το στο

Μέγκαν Μαρκλ: Έριξε φινάλε στο podcast της με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου – «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε»

Το podcast «Archetypes» της Μέγκαν Μαρκλ έριξε φινάλε και η ίδια έκλεισε με ένα διάσημο στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, τον οποίο απήγγειλε η ίδια. «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με την telegraph.co.uk ανέφερε πως «πριν από πολύ καιρό, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα». «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε χαρακτηριστικά. «Σε εκείνο το σημείο φίλε μου, συνέχισε να εξελίσσεσαι και θα σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Ο στίχος του Ντίνου Χριστιανόπουλου που επικαλέστηκε

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το podcast της στο Spotify με τίτλο Archetypes, αποχαιρετώντας τους ακροατές με έναν στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου.Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το podcast της στο Spotify με τίτλο Archetypes, αποχαιρετώντας τους ακροατές με έναν στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου.Η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε χαρακτηριστικά στο 12ο επεισόδιο: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Λίγο πριν το τέλος, η Μέγκαν Μαρκλ είπε: «Νιώθω ότι με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Έκανε φινάλε στο podcast της με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Το τελευταίο της επεισόδιο της πρώτης σεζόν podcast "Archetypes" της Μέγκαν Μαρκλ είχε μια έκπληξη για τους ακροατές της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Ποιον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου επικαλέστηκε;

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το podcast της στο Spotify, αποχαιρετώντας τους ακροατές με στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου. 

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους