Προμηθέας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος

17:00 - 30/11/2022

Προμηθέας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος 30/11/2022 Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Προμηθέα Πατρών. Ο Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας προβλήματος υγείας και η ελληνικά ομάδα κινήθηκε αμέσως να βρει τον αντικαταστάτη του. Η ανακοίνωση του Προμηθέας: Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, διαδεχόμενος τον Μάκη Γιατρά. Ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 7 Ιουνίου του 1974. Ξεκίνησε την καριέρα του ως head coach από το ΑΠΟΕΛ (2004-05). Το 2005-06 καθοδήγησε τον Απόλλωνα Πατ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προμηθέας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα. Νέος προπονητής του Προμηθέα είναι επίσημα από την Τετάρτη (30/11) ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός διαδέχεται τον Μάκη Γιατρά στον πάγκο της πατρινής ομάδας. Η ανακοίνωση του Προμηθέα: Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει ... Περισσότερα To άρθρο Προμηθέας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέος προπονητής του Προμηθέα ο Γιάννης Χριστόπουλος

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, διαδεχόμενος τον Μάκη Γιατρά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Προμηθέας: Διάδοχος του Μάκη Γιατρά ο Γιάννης Χριστόπουλος!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοινώθηκε ότι είναι ο νέος τεχνικός του Προμηθέα Πατρών μετά την αποχώρηση του Μάκη Γιατρά για λόγους υγείας.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Προμηθέας: Νέος προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος

Νέος προπονητής του Προμηθέα είναι επίσημα από την Τετάρτη (30/11) ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός διαδέχεται τον Μάκη Γιατρά στον πάγκο της πατρινής ομάδας. Η ανακοίνωση του Προμηθέα: Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, διαδεχόμενος τον Μάκη Γιατρά.

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι άουτ της Basket League

Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ στο Παρτιζάν-Ολυμπιακός - Αυτός είναι ο λόγος

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Basket League: Αναβολή στο Παναθηναϊκός-Προμηθέας - Ποιος ο λόγος

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Τέσσερις τελικοί Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών την τελευταία 5ετία!