Αγρίνιο: Προσλήψεις εποχικών γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ

09:14 - 23/01/2020

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, προς κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών εκτίμησης ζημιών του φυτικού κεφαλαίου, οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν από το τακτικό προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α. ΤηνΘα εργαστούν στα υποκαταστήματα της … The post Αγρίνιο: Προσλήψεις εποχικών γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προσλήψεις εποχικών γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο

Προσλήψεις εποχικών γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο. Θα εργαστούν στα υποκαταστήματα της Αθήνας, του Αγρινίου και του Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, προς κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών εκτίμησης ζημιών του φυτικού ... The post Προσλήψεις εποχικών γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»