Τάσος Λέκκας: Τα σκληρά παιδικά χρόνια του ηθοποιού λύγισαν την Νάνσυ Ζαμπέτογλου – «Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου»

08:32 - 01/12/2022

Τάσος Λέκκας: «Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές» δήλωσε ο Τάσος Λέκκας. Ο Τάσος Λέκκας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αυτή […] Το άρθρο Τάσος Λέκκας: Τα σκληρά παιδικά χρόνια του ηθοποιού λύγισαν την Νάνσυ Ζαμπέτογλου – «Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]