Λάκης Γαβαλάς: Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του

08:44 - 01/12/2022

«Για μένα δεν υπάρχει φύλο. Έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από άνδρες τους, έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό» περιγράφει ο Λάκης Γαβαλάς που είναι καλεσμένος στο «Night out» σήμερα το βράδυ. «Το σεξ όταν είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα, όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια μου αρέσει» συνεχίζει ο γνωστός στυλίστας. «Δεν θα έβγαινα ποτέ να πω ότι είμαι καραstraight, βγάζω το χέρι από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει που ο gay βγαίνει και λέει είμαι έτσι. Όπως τα plus size ή τα ανορερεξικά είναι αποδεκτά για μένα, αλλά δεν μου αρέσει όταν ουρλιάζουν» λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Έχω αγαπήσει γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους

Άκρως αποκαλυπτικός ο Λάκης Γαβαλάς στον Θεοχάρη Ιωαννίδη! Την προσωπική του άποψη για τα φύλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς όταν συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του MEGA. «Για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και ... Περισσότερα To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Έχω αγαπήσει γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο – Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του»

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο – Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του»

«Δεν θα έβγαινα ποτέ να πω ότι είμαι καραstraight»

Διαβάστε το στο news.gr

Λάκης Γαβαλάς: Για μένα δεν υπάρχει φύλο – Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του

O Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega “Night Out” όπου μίλησε για τα φύλα αλλά και τις σχέσεις. Στο απόσπασμα της εκπομπής, που θα μεταδοθεί το βράδυ της Πέμπτης, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: “Για μένα δεν υπάρχει φύλο. Έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από άνδρες τους κι έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που […] The post Λάκης Γαβαλάς: Για μένα δεν υπάρχει φύλο – Έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας