Ξεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο»
09:02 - 01/12/2022
Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο Night Out και μίλησε για όλα! Ανάμεσα σε άλλα, όπως είδαμε […]
The post Ξεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας»
«Πόσο θα ήθελα να έχω δύο, τρία παιδιά» αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο»
Ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Τετάρτης 30/11 βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out και μίλησε για όλα! Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο, έχω φάει χυλόπιτα από άντρα και έχω αγαπήσει τις γυναίκες»
O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας.
O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr