Ξεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο»

09:02 - 01/12/2022

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο Night Out και μίλησε για όλα! Ανάμεσα σε άλλα, όπως είδαμε […] The post Ξεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας»

«Πόσο θα ήθελα να έχω δύο, τρία παιδιά» αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας 

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο»

Ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Τετάρτης 30/11 βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out και μίλησε για όλα! Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξεσπάθωσε ο Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο, έχω φάει χυλόπιτα από άντρα και έχω αγαπήσει τις γυναίκες»

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τα φίλα αλλά και τα «ουρλιαχτά» στον χώρο της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο