Μέσι: «Ο Ντιέγκο θα ήταν χαρούμενος για εμένα»
09:56 - 01/12/2022
Ο Λιονέλ Μέσι στο χθεσινό παιχνίδι της Αργεντινής επί της Πολωνίας έφτασε τις 22 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε» και ξεπέρασε το ίνδαλμά του...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουντιάλ 2022-Μέσι: «Ο Μαραντόνα θα ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα»!
Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι χθες (30/11) έγινε ο Αργεντίνος…
Διαβάστε το στο onsports.grΛιονέλ Μέσι: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα ήταν χαρούμενος για εμένα»
Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στις 22 συμμετοχές σε παιχνίδια Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίζοντας στο Πολωνία – Αργεντινή (0-2) για το Μουντιάλ 2022, ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον θρυλικό, Ντιέγκο Μαραντόνα και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ρεκόρ. Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την προσπέραση του ρεκόρ του Ντιέγκο Μαραντόνα σε Μουντιάλ και τόνισε: «Το έμαθα πρόσφατα, δεν το […]
Διαβάστε το στο dete.gr«Ο Ντιέγκο θα ήταν χαρούμενος για εμένα»…
«Ο Ντιέγκο θα ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εχθές (30/11) έγινε ο Αργεντινός με τις περισσότερες συμμετοχές σε Μουντιάλ (22), προσπερνώντας το ίνδαλμα του, Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγο μετά την νίκη επί της Πολωνίας με 2-0 και την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Αυστραλία. «Το […]
The post «Ο Ντιέγκο θα ήταν χαρούμενος για εμένα»… first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr