Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: «Του είπα ότι όλο γυναίκες ασκούμενες έχει, να πάρει και κανέναν άνδρα»
10:00 - 01/12/2022
Τα «παράπονά» της από τον σύζυγό της, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day,
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: «Του είπα ότι όλο γυναίκες ασκούμενες έχει, να πάρει και κανέναν άνδρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε το παράπονό της για τον σύζυγό της, Θέμη Σόφο, μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, με αφορμή το νέο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά, στο οποίο συμμετέχουν πανέμορφα μοντέλα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει παρατηρήσει ότι ο σύζυγός της απασχολεί μόνο γυναίκες Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, με χιούμορ, υπογράμμισε πως στο […]
The post Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: « Είπα στον Θέμη “όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα”»
Το πρωί της Πέμπτης και με αφορμή το νέο βίντεο κλιπ...
Διαβάστε το στο ZouglaΣταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: Του είπα ότι όλο γυναίκες ασκούμενες έχει, να πάρει και κανέναν άνδρα
Τα «παράπονά» της προς τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, με αφορμή το νέο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά στο οποίο τον περιτριγυρίζουν πανέμορφα μοντέλα. Η παρουσιάστρια με χιούμορ τόνισε πως στο γραφείο του ποινικολόγου εργάζονται γυναίκες και πολλές φορές του λέει για πλάκα να προσλαμβάνει και άντρες ασκούμενους. «Κάποια στιγμή είπα στον Θέμη “όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα!”. Έχει πολύ καλά κορίτσια και ωραία. Τα έχω προσέξει και τα αγόρια. Λες να μην ξέρω τι συμβαίνει στο γραφείο του συζύγου μου; Πλάκα του έκανα» είπε χιουμοριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: « Είπα στον Θέμη “όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα”»
Το πρωί της Πέμπτης και με αφορμή το νέο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά με πανέμορφα μοντέλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε το δικό της παράπονο από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με χιούμορ τόνισε πως στο γραφείο του ποινικολόγου εργάζονται γυναίκες και πολλές φορές του αναφέρει για πλάκα γιατί δεν προσλαμβάνει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣτ. Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη, «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και έναν άνδρα!»
Η Σταματίνα Τσιμπτσιλή αποκάλυψε τι ζήτησε από τον Θέμη Σοφό. Αφορμή η συζήτηση ...
Διαβάστε το στο thebest.grΤα "παράπονά" της Τσιμτσιλή για τον Σοφό: Του είπα ότι όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα
Τα "παράπονα" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον σύζυγό της Θέμη Σοφό: "Έχει πολύ καλά κορίτσια και ωραία. Λες να μη ξέρω τι συμβαίνει στο γραφείο του συζύγου μου;".
Διαβάστε το στο thetoc.grΣταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: «Του είπα ότι όλο γυναίκες ασκούμενες έχει, να πάρει και κανέναν άνδρα»
Κάποια «παράπονα» από τον σύζυγό της, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day.
Διαβάστε το στο neolaia.gr