Αποστόλης Τότσικας: Θα έκανα τα πάντα για την οικογένειά μου, η Ρούλα Ρέβη είναι ο σωτήρας μου

13:26 - 01/12/2022

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night out», και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του και τη Ρούλα Ρέβη. Ο Αποστόλης Τότσικας, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς, αλλά και για τα δύο παιδιά τους. «Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Αποστόλης Τότσικας: Θα έκανα τα πάντα για την οικογένειά μου, η Ρούλα Ρέβη είναι ο σωτήρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κρήτη: Το ινστιτούτο και η απάτη πίσω από την κβαντική φυσική του 54χρονου που θα εντόπιζε τον αγνοούμενο γιατρό

Παναθηναϊκός: Στο Telekom Center Athens για να αποθεωθεί η ομάδα μπάσκετ γυναικών πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή

Αγρότες: Τα 20 από τα 27 αιτήματα τους, είτε έχουν υλοποιηθεί είτε είναι προς υλοποίηση

Κατάρ και Σαουδική Αραβία «ντύθηκαν» στα λευκά: Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια και χαλάζι στους αμμόλοφους

Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Καιρίδη και Δαβάκη: «Που είναι ο υπουργός; Προσβάλλει την Επιτροπή» – «Είσαι απαράδεκτος»

ΑΔΜΗΕ: Η διασύνδεση Κρήτης – Αττικής έσβησε τα φουγάραγια την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη