Μακρόν: «Μετά τον Μπάιντεν θα συνομιλήσω και με τον Πούτιν»
19:10 - 01/12/2022
Προτού επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο για συνομιλίες με τον αμερικανό πρόεδρο, ο γάλλος πρόεδρος είπε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι επείγεται να έρθει σε επαφή και με τον ρώσο πρόεδρο
The post Μακρόν: «Μετά τον Μπάιντεν θα συνομιλήσω και με τον Πούτιν» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν…
Τι δήλωσε Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Εμανουέλ Μακρόν
Διαβάστε το στο Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν…
Τι δήλωσε Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Εμανουέλ Μακρόν
Διαβάστε το στο tovimaΜπάιντεν: Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν…
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον Ρώσο ομόλογο του Βλαντίμιρ Πούτιν, εάν ο τελευταίος «αναζητεί έναν τρόπο για να βάλει τέλος στον πόλεμο» στην Ουκρανία. «Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν αναζητεί έναν τρόπο για να βάλει τέλος στον πόλεμο. Δεν το έχει κάνει ακόμη», είπε ο Τζο
Το άρθρο Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν… εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΗ Μόσχα απέρριψε τους όρους του Μπάιντεν για συνομιλίες με Πούτιν
Το Κρεμλίνο απέρριψε σήμερα τους όρους που έθεσε για τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος χθες Πέμπτη δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό μόνο αφότου η Μόσχα αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ουκρανία. “Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα ήταν εφικτές […]
Η Μόσχα απέρριψε τους όρους του Μπάιντεν για συνομιλίες με Πούτιν on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr