Μιχάλης Ρέππας: «Εγώ και ο Θανάσης έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος»
19:20 - 01/12/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Studio 4 παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τους σταθμούς της πορείας […]
The post Μιχάλης Ρέππας: «Εγώ και ο Θανάσης έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ρέππας: Εγώ και ο Θανάσης έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος – Απαγορεύσαμε την επανάληψη των έργων μας
Χειμαρρώδης και ειλικρινής, ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (01/12). Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στους σταθμούς της επαγγελματικής του πορείας, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες ενώ έκανε και τον προσωπικό του απολογισμό. «Ο τρόπος που είμαστε mainstream εγώ κι ο Θανάσης δε σημαίνει ότι δεν πληρώθηκε και με περιφρόνηση και με απόρριψη από διάφορους χώρους. Έχουμε κάνει κι ένα τεράστιο λάθος: απαγορεύσαμε την επανάληψη των έργων μας» εξομολογείται ο Μιχάλης Ρέππας. «Πιστεύω πια πως είναι λάθος, γιατί πρώτον στερήσαμε από τους εαυτούς μας κάποια πνευματικά δικαιώματα που τότε μας φαίνονταν λίγα και τώρα μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιχάλης Ρέππας: «Ο Θανάσης κι εγώ έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος»
Συνέντευξη στην εκπομπή Studio 4 παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τους σταθμούς της πορείας του, την επιτυχία και την αποτυχία που γεύτηκε, ενώ προχωρά και σε μία προσωπική του εξομολόγηση.
Διαβάστε το στο thebest.gr