#Μιχάλης Ρέππας

Πυρ και μανία ο Μιχάλης Ρέππας με το metoo: «Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι; Το θεωρώ σκοτεινή σελίδα»

thecaller.gr
Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα τους σειρά, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, η κουβέντα ήρθε στο κίνημα metoo και τα απόνερα του. Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα τους σειρά, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, η κουβέντα ήρθε στο κίνημα metoo και τα απόνερα του. «Όλα αυτά που έγιναν στο […]
19:00 04/02/2024

Μιχάλης Ρέππας: «Ουδέποτε θήξαμε άτομο ή ομάδα ατόμων, είχαμε ανακαλύψει την πολιτική ορθότητα πριν υπάρξει»

neolaia.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας σχολιάζει την πολιτική ορθότητα στην κωμωδία και υποστηρίζει πως μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου την είχαν ανακαλύψει πρώτοι.
13:46 14/01/2024

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν με απασχολεί η πολιτική ορθότητα, ουδέποτε θίξαμε άτομο ή ομάδα»

zappit.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» για να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Δεν με απασχολεί η πολιτική ορθότητα, ουδέποτε θίξαμε άτομο ή ομάδα» appeared first on Zappit.
12:00 14/01/2024

Μιχάλης Ρέππας: «Ανακαλύψαμε την πολιτική ορθότητα μαζί με τον Θανάση πριν εφευρεθεί από μόνη της»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Ρέππας στην κάμερα της εκπομπής Brakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Ανακαλύψαμε την πολιτική ορθότητα μαζί με τον Θανάση πριν εφευρεθεί από μόνη της» appeared first on Zappit.
18:00 05/01/2024

Μιχάλης Ρέππας: Το παίρνω ως ευλογία – Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε

Newsbeast.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στο λάθος που θεωρεί πως έγινε με την θρυλική σειρά «Τρεις Χάριτες» και την τελευταία επικοινωνία που είχε με την Μίνα Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. «Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε την Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυ
23:00 02/11/2023

Μιχάλης Ρέππας: «Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω»

okmag.gr
Τα κανάλια προβάλουν κάθε καλοκαίρι επιτυχημένες σειρές τους σε επανάληψη. Το ίδιο συνέβαινε για πολλά χρόνια και με τις «Τρεις Χάριτες» μέχρι που οι σεναριογράφοι της, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έβαλαν τέλος σε αυτό. «Κάναμε λάθος που δεν θέλαμε να παίζουν σε επανάληψη. Εκείνη την εποχή που είχαμε αυτή την άποψη είχαμε πιο μεγάλη […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω» appeared first on OK! Magazine.
13:58 02/11/2023

Μιχάλης Ρέππας: «Είχαν γράψει ότι κορϊδεύουμε τους τυφλούς, αν είναι ποτέ δυνατόν, τεράστια βλακεία»

thecaller.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής Break με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής Break με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο δημοφιλής δημιουργός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη συνεργασία με τον Θανάση Παπαθανασίου, στις αλλαγές που προκάλεσε η πολιτική ορθότητα τόσο πριν όσο και μετά την έλευση της καθώς και στα […]
19:00 29/10/2023

Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ»

zappit.gr
Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, που μίλησαν, μεταξύ άλλων, […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ» appeared first on Zappit.
14:00 09/10/2023

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν remake “Οι τρεις Χάριτες”»

monopoli.gr
"Δεν έχει λόγο να γίνει remake "Τρεις Χάριτες" - και η απουσία της Μίνας Αδαμάκη το κάνει ακόμα χειρότερο" είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας, στο "Καλύτερα Αργά".
13:53 06/10/2023

Για μια Ζωή, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο θέατρο Πειραιώς 131

monopoli.gr
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο Πειραιώς 131 με το καινούριο έργο τους «Για μια Ζωή».
12:53 04/07/2023

Τσιμιτσέλης- Παππά: Πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία Ρέππα- Παπαθανασίου

gossip-tv.gr
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο Πειραιώς 131 με το καινούριο έργο τους «Για μια Ζωή». Μία κωμωδία καταστάσεων που διαδραματίζεται το 1943 στο Αίγιο.Περισσότερα...
16:37 28/06/2023

Αποκλειστικό! Οι Παπαθανασίου – Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο με νέα κωμωδία και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

okmag.gr
Το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχουν καταφέρει να γεμίζουν θέατρα με κάθε τους νέα παράσταση. Αυτό είναι θέσφατο. Η είδηση όμως έρχεται και έχει να κάνει με την επιστροφή τους στην κωμωδία στο θέατρο. Έτσι, από Οκτώβριο, στο θέατρο Πειραιώς 131 (εκεί που είχαν παρουσιάσει τις κωμωδίες «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», «Ράους» και «Ζωή […] The post Αποκλειστικό! Οι Παπαθανασίου – Ρέππας επιστρέφουν στο θέατρο με νέα κωμωδία και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! appeared first on OK! Magazine.
09:30 13/05/2023

Μιχάλης Ρέππας: «Ήμουν όλη τη μέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και καιγόμουν»

zappit.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Ήμουν όλη τη μέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και καιγόμουν» appeared first on Zappit.
20:10 03/01/2023

Μιχάλης Ρέππας: Το τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη πριν ενάμιση χρόνο που τον ανησύχησε – «Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε»

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης (03/01). Μεταξύ άλλων ο δημιουργός και ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες της Ντίνας Κώνστα και της Μίνας Αδαμάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, “δεν πρέπει να είναι πολύ καλά” γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο.
18:34 03/01/2023

Μιχάλης Ρέππας: Συγκλονίζει η αποκάλυψή του για τη Μίνα Αδαμάκη

instyle.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Μίνα Αδαμάκη, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. “Η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, […] The post Μιχάλης Ρέππας: Συγκλονίζει η αποκάλυψή του για τη Μίνα Αδαμάκη appeared first on InStyle.
17:24 03/01/2023

Καθηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας για την Μίνα Αδαμάκη: «Με είχε πάρει και σαν να τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της […] The post Καθηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας για την Μίνα Αδαμάκη: «Με είχε πάρει και σαν να τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα» appeared first on Zappit.
17:00 03/01/2023

Μιχάλης Ρέππας: Αυτή η δουλειά είναι ρουλέτα, εμένα μου έκατσε η μπίλια

Newsit
Ο Μιχάλης Ρέππας υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν αγαπά τα Χριστούγεννα και πως τις καλύτερες παραμονές εορτών τις έχει περάσει στο σινεμά τρώγοντας σάντουιτς. Ο μεγάλος δημιουργός σειρών και θεατρικών παραστάσεων, Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη δουλειά του, την προσωπική του ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ρέππας: Αυτή η δουλειά είναι ρουλέτα, εμένα μου έκατσε η μπίλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:34 28/12/2022

Μιχάλης Ρέππας: Μία από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του

okmag.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και συγκεκριμένα στον χώρο όπου υπάρχει η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του με την πλούσια συλλογή από βιβλία. Τη διακόσμηση συμπληρώνουν πολύχρωμα κάδρα. Ο δημιουργός πολλών επιτυχημένων σειρών -ανάμεσά τους το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega- αποκάλυψε μεταξύ άλλων […] The post Μιχάλης Ρέππας: Μία από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του appeared first on OK! Magazine.
17:32 28/12/2022

Μιχάλης Ρέππας: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και […] The post Μιχάλης Ρέππας: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα» appeared first on Zappit.
15:50 28/12/2022

Μιχάλης Ρέππας: «Δε μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τη συγγραφή και παράτησα την υποκριτική»

neolaia.gr
Όσα είπε ο Μιχάλης Ρέππας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και την Ελένη Καστάνη.
12:38 07/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load