Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με τον Πούτιν, υπό προϋποθέσεις
22:50 - 01/12/2022
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον Ρώσο ομόλογο του Βλαντίμιρ Πούτιν, εάν ο τελευταίος «αναζητεί έναν τρόπο για να βάλει τέλος στον πόλεμο» στην Ουκρανία. «Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν εάν αναζητεί έναν τρόπο για να βάλει τέλος στον πόλεμο. Δεν το έχει κάνει ακόμη», […]
Το άρθρο Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με τον Πούτιν, υπό προϋποθέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκπληξη από Τζό Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να συνομιλήσω με τον Πούτιν για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία
Τι συζητήθηκε μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Διαβάστε το στο Μπάιντεν: Είμαι έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν, αν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον Ρώσο ομόλογο του Βλαντίμιρ Πούτιν, εάν ο τελευταίος "αναζητεί έναν τρόπο για να βάλει τέλος στον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜπάιντεν: «Έτοιμος να μιλήσω με τον Πούτιν για να τελειώσει ο πόλεμος»
Την πρόθεσή του να μιλήσει με τον Βλάντιμίρ Πούντιν προκειμένου να μπει ένα τέλος στο ρωσο-ουκρανικό πόλεμο διαμήνυσε ο Τζιο Μπάιντεν.
Διαβάστε το στο fosonline.gr