Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας» – «Θα ήθελα να έχω 2-3 παιδιά, όμως…»
08:42 - 02/12/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του. Ο σχεδιαστής μόδας εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για τα φύλα, αλλά μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι κάνουν coming out.Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του. Ο σχεδιαστής μόδας εξέφρασε και την προσωπική του άποψη για τα φύλα, αλλά μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι κάνουν coming out.Ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε αρχικά τις σκέψεις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας»
Λάκης Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο. Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα».
Διαβάστε το στο neolaia.grΛάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω πατέρας»
Πάντα χειμαρρώδης αλλά και πολύ συγκροτημένος στον λόγο του, ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις στιγμές που τον πίκραναν και εξέφρασε ανοιχτά τις απόψεις του και για τηλεοπτικά project και πρόσωπα. «Είμαι πολύ ρομαντικός και δεν μοιράζομαι την οποιαδήποτε σχέση, επαφή, γνωριμία. Απελευθερώθηκα πολύ τον τελευταίο καιρό […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω πατέρας» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr