Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της

12:58 - 02/12/2022

Δύσκολες στιγμές περνά η Άρτεμις Αστεριάδη καθώς ο νεογέννητος γιος της είναι στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός ενημέρωσε σε σειρά insta story ότι γιος της, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο, έχει βρογχιολίτιδα και γι’ αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική. “Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα” έγραψε […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο γιος της

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Άρτεμις Αστεριάδη καθώς ο γιος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η Άρτεμις Αστεριάδη, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο νεογέννητος γιος της έχει βρογχιολίτιδα και γι’ αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου. «Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο το νεογέννητο παιδί της

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Άρτεμις Αστεριάδη γνωστοποιώντας ότι νοσηλεύεται το νεογέννητο παιδί της. Ο μικρός γεννήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη και όπως ανέφερε σε βίντεό της η Άρτεμις Αστεριάδη νοσηλεύεται με βρογχιολίτιδα, μια λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού. «Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο αλλά πάλι εδώ. Ήρθα στην παιδιατρική γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα. […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο το νεογέννητο παιδί της appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

Έκκληση από το Μουσείο Τζέιν Όστεν προς το κοινό – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία