#Άρτεμις Αστεριάδη

Άρτεμις Αστεριάδη: «Όχι δεν είμαι έγκυος, είχα ένα θέμα υγείας»

okmag.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του 4,5 ετών γιου της Δημήτρη. Η επιθυμία του ήταν να τη φωτογραφίσει στο ηλιοβασίλεμα και εκείνη δεν του χάλασε χατίρι. «Φόρεσε» το πιο αληθινό της χαμόγελο και πόζαρε με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της στις διακοπές τους στην Πάρο. «Μαμά κάτσε λίγο εκεί να σε βγάλω μια […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: «Όχι δεν είμαι έγκυος, είχα ένα θέμα υγείας» appeared first on OK! Magazine.
23:58 21/08/2023

Άρτεμις Αστεριάδη: Περήφανη για τον γιο της που παρέλασε στη σχολική γιορτή

okmag.gr
Περήφανη για τον μεγάλο της γιο η Άρτεμις Αστεριάδη. Η ηθοποιός μαζί με τον λίγων μηνών γιο της πήγε στη σχολική γιορτή του 4χρονου γιου της, Δημήτρη ο οποίος πηγαίνει στο προνήπιο. «Γύρισα και από την παρέλαση του μεγάλου. Είμαι γεμάτη υπερηφάνεια, όχι μόνο για το δικό μου το παιδί, για όλα τα μικράκια και […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Περήφανη για τον γιο της που παρέλασε στη σχολική γιορτή appeared first on OK! Magazine.
15:26 23/03/2023

«Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό»

ekklisiaonline.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το άρθρο «Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:36 10/01/2023

Άρτεμις Αστεριάδη: Λιποθύμησα από την αιμορραγία και πήγα νοσοκομείο

Newsit
«Η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά», λέει η Άρτεμις Αστεριάδη. Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία συγκλόνισε με την περιγραφή της για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στον ... Περισσότερα To άρθρο Άρτεμις Αστεριάδη: Λιποθύμησα από την αιμορραγία και πήγα νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:40 09/01/2023

Άρτεμις Αστεριάδη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της – “Εμφανίστηκε η Παναγία και σταμάτησε το αίμα”

instyle.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε και ξέσπασε σε κλάματα. “Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στον πέμπτο μήνα έπαθα ξαφνικά μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Ήμουν στον καναπέ, με πιάνει μια πολύ μεγάλη αιμορραγία, ήταν και το παιδί μπροστά, λέω στον άντρα […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της – “Εμφανίστηκε η Παναγία και σταμάτησε το αίμα” appeared first on InStyle.
15:16 09/01/2023

Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία με ένα μωρό»

tlife.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη πέρασε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και για αυτή την σκληρή περίοδο μίλησε στην To άρθρο Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία με ένα μωρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:58 09/01/2023

Άρτεμις Αστεριάδη: Βελτιώθηκε η υγεία του νεογέννητου γιου της – Παραμένει στο νοσοκομείο για 8η μέρα

okmag.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη βρίσκεται για 8η μέρα στο νοσοκομείο καθώς νοσηλεύεται ο νεογέννητος γιος της με αναπνευστικό συγκυτιακό ιό και βρογχιολίτιδα. Η ίδια είχε μιλήσει μέσα από τα social media της για την κατάσταση της υγείας του μικρού της προ ημερών. Επισήμανε ακόμα ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη και δεν υπάρχουν κλίνες εφιστώντας […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Βελτιώθηκε η υγεία του νεογέννητου γιου της – Παραμένει στο νοσοκομείο για 8η μέρα appeared first on OK! Magazine Greece.
16:20 08/12/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της

instyle.gr
Δύσκολες στιγμές περνά η Άρτεμις Αστεριάδη καθώς ο νεογέννητος γιος της είναι στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός ενημέρωσε σε σειρά insta story ότι γιος της, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο, έχει βρογχιολίτιδα και γι’ αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική. “Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα” έγραψε […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της appeared first on InStyle.
12:58 02/12/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Γέννησε το δεύτερο παιδί της

okmag.gr
Mια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για την Άρτεμις Αστεριάδη, καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, Θαλή. Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2018. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο […] The post Άρτεμις Αστεριάδη: Γέννησε το δεύτερο παιδί της appeared first on OK.
18:48 19/10/2022

Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη

tlife.gr
Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Άρτεμις Αστεριάδη.  Η ηθοποιός, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό To άρθρο Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:40 19/10/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Έφτασε μέχρι το νοσοκομείο λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης

dete.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, με συνέπεια να έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο.Το όμορφο μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδί της με ανυπομονησία, ωστόσο η ίδια όπως έχει αποκάλυψε στα social media βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσει.«Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι […]
15:56 27/09/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Δύσκολη εγκυμοσύνη για το μοντέλο – «Βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι»

tlife.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, με συνέπεια να έχει αναγκαστεί να νοσηλευτεί ακόμη To άρθρο Άρτεμις Αστεριάδη: Δύσκολη εγκυμοσύνη για το μοντέλο – «Βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:40 27/09/2022

Η Άρτεμις Αστεριάδη εξομολογείται για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της: «Το περισσότερο διάστημα το πέρασα στο νοσοκομείο σε πλήρη ακινησία»

okmag.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη ποζάρει με ολόσωμο κόκκινο μαγιό στην 26 εβδομάδα της κύησης και εκμυστηρεύεται τις δυσκολίες που περνά στην εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο πριν από λίγο καιρό είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο με αποκόλληση πλακούντα και χρειάζεται να βρίσκεται σε ακινησία. όπως αποκαλύπτει το μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης το έχει περάσει στο νοσοκομείο, γι’ […] The post Η Άρτεμις Αστεριάδη εξομολογείται για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της: «Το περισσότερο διάστημα το πέρασα στο νοσοκομείο σε πλήρη ακινησία» appeared first on OK.
14:36 15/08/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Ξανά στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

NewsBomb
Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία περιμένει αγοράκι και δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη.  Περισσότερα...
12:28 15/08/2022

Άρτεμις Αστεριάδη: Έπαθα μεγάλη αποκόλληση και λιποθύμησα, ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο

Newsit
“Δεν σου κρύβω ότι είμαι αρκετά πεσμένη! Αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται θυσία για να τα αποκτήσεις” ανέφερε η Άρτεμις Αστεριάδη. Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, λίγο πριν το ερχομό του παιδιού της απάντησε η Άρτεμις Αστεριάδη μέσω μίας σειράς instastory, όπου οι followers της τής υπέβαλαν ερωτήσεις. Πώς είσαι ψυχολογικά. Κουράγιο ... Περισσότερα To άρθρο Άρτεμις Αστεριάδη: Έπαθα μεγάλη αποκόλληση και λιποθύμησα, ευτυχώς με πήγανε εγκαίρως στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:56 27/07/2022

Σοκάρει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση, πλημμύρισα στο αίμα και λιποθύμησα»

zappit.gr
Για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που έχει και το ανησυχητικό περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο απάντησε η Άρτεμις Αστεριάδη σε […] The post Σοκάρει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Έπαθα μια μεγάλη αποκόλληση, πλημμύρισα στο αίμα και λιποθύμησα» appeared first on Zappit.
20:54 26/07/2022

“Ο Γιώργος Λιβάνης ενοχλήθηκε όταν έγραψα ότι η παραγωγή του Survivor “σκαλίζει” την Μαριαλένα ενώ ξέρει ότι έχει σχέση”

tlife.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε στον φίλο της Αλέξη Παππά To άρθρο “Ο Γιώργος Λιβάνης ενοχλήθηκε όταν έγραψα ότι η παραγωγή του Survivor “σκαλίζει” την Μαριαλένα ενώ ξέρει ότι έχει σχέση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:50 21/04/2021

Άρτεμις Αστεριάδη: Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα

Newsbeast.gr
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία αναφέρθηκε στον καλό της φίλο Αλέξη Παππά, που συμμετέχει στο «Survivor» και αποκάλυψε πως μετά από ένα instastory που ανέβασε για τη Μαριαλένα, ο Γιώργος Λιβάνης της έστειλε μήνυμα και της ζήτησε να το κατεβάσει.   «Ο Αλέξης Παππάς στο Survivor δεν έχει καμία σχέση με […]
04:24 03/04/2021

«Ο Αλέξης του Survivor δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη που ξέρω εγώ»

in.gr
Η Άρτεμις Αστεριάδη δεν μάσησε τα λόγια της για το Survivor
17:03 02/04/2021

«Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω»

zappit.gr
Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη και αναφέρθηκε εκτενώς στο Survivor. Αρχικά, είπε για τον φίλο της Αλέξη Παππά: […] The post «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω» appeared first on Zappit.
11:40 02/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load