ΦΡΙΚΗ- Πετράλωνα: «Ο πατέρας και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους»

13:02 - 02/12/2022

«Με κακοποιούσε με ζευγάρι φίλων του» είπε η 22χρονη αδερφή του - Οι ανατριχιαστικές περιγραφές της φρίκης στα Πετράλωνα. Το άρθρο ΦΡΙΚΗ- Πετράλωνα: «Ο πατέρας και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους»

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πατέρα τους και των φίλων του στα Πετράλωνα περιέγραψαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ο 17χρονος και η 22χρονη που τον καταγγέλλουν για βιασμό και για συγκάλυψη τη μητέρα τους. «Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν […] The post Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους»

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές της φρίκης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πατέρα τους και των φίλων του στα Πετράλωνα περιέγραψαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ο 17χρονος και η 22χρονη που τον καταγγέλλουν για βιασμό και για συγκάλυψη τη μητέρα τους. «Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό […] The post Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου και οι φίλοι του χαιρόντουσαν να με βιάζουν, ήταν η ζωή τους» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023