Καραλής: «Όλα ήταν σε μία πολύ πιο σκοτεινή και μουντή φάση, σαν να έχω μια κουρτίνα μπροστά μου»

13:38 - 04/12/2022

Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στο πρόβλημα ψυχικής υγείας που μοιράστηκε πρόσφατα στα social media, τον ρατσισμό που έχει δεχθεί, τον προπονητή που προσπάθησε να βλάψει την οικογένειά του στο παρελθόν και τα μελλοντικά του σχέδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραλής: «Όλα ήταν σε μία πολύ πιο σκοτεινή και πολύ πιο μουντή φάση, σαν να έχω μια κουρτίνα μπροστά μου»

Ο αθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο Down Town για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που μοιράστηκε πρόσφατα στα social media, τον...

Διαβάστε το στο Zougla

Καραλής: «Όλα ήταν σε μία πολύ πιο σκοτεινή και πολύ πιο μουντή φάση, σαν να έχω μια κουρτίνα μπροστά μου»

Τι είπε ο Εμμανουήλ Καραλής για τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά και για τον ρατσισμό.

Διαβάστε το στο

Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τα ψυχικά προβλήματα, που αποκάλυψε μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, για τον ρατσισμό που βίωσε, καθώς και την απόφασή του να αγωνίζεται για την Ελλάδα.

Διαβάστε το στο

Συγκλονιστικός Καραλής: "Όλα ήταν σε μία πολύ σκοτεινή και πολύ μουντή φάση, σαν να είχα μια κουρτίνα μπροστά μου"

Συνέντευξη ψυχής από τον Εμμανουήλ Καραλή στο Down Town. Ο αθλητής του επί κοντώ μιλάει για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που μοιράστηκε πρόσφατα στα social media και τον ρατσισμό που έχει δεχθεί.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο αθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μίλησε αποκλειστικά στο Down Town και την Αμάντα Φούντη για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που μοιράστηκε πρόσφατα στα social media, τον ρατσισμό που έχει δεχθεί, τον προπονητή που προσπάθησε να βλάψει την οικογένειά του στο παρελθόν και τα μελλοντικά του σχέδια. Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη: Μετά το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ