Λένα Ζευγαρά: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά περιπέτειας της περιπέτεια της υγείας της
22:24 - 04/12/2022
Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν λίγες ώρες η Λένα Ζευγαρά κατά την παραμονή της στην Κρήτη, όπου
To άρθρο Λένα Ζευγαρά: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά περιπέτειας της περιπέτεια της υγείας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λένα Ζευγαρά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας της
«Σας ευχαριστώ που μου στείλατε μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας»
Διαβάστε το στο Λένα Ζευγαρά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας της
Η Λένα Ζευγαρά λίγο πριν ανέβει στην πίστα, κατέληξε στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια το βράδυ του Σαββάτου επρόκειτο να εμφανιστεί…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛένα Ζευγαρά: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της
Η Λένα Ζευγαρά είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Αυτό το διάστημα ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην τηλεόραση, όμως το βράδυ του Σαββάτου συνέβη κάτι δυσάρεστο που μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά της.
Διαβάστε το στο thebest.grΛένα Ζευγαρά: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της
«Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου»
Διαβάστε το στο neolaia.gr