Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ακύρωσε τελευταία στιγμή τηλεοπτική εμφάνιση – «Ρίχνω άκυρα γιατί δεν είμαι μαϊντανός»

23:42 - 04/12/2022

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί την Κυριακή στην εκπομπή «Γεια σου», ωστόσο τελευταία στιγμή δεν έδωσε το «παρών» και εξήγησε τους λόγους με μερικά stories στο Instagram. Αρχικά ανέβασε μια σειρά από βίντεο στα οποία ακούγεται να λέει: «Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ακύρωσε τελευταία στιγμή τηλεοπτική εμφάνιση – «Ρίχνω άκυρα γιατί δεν είμαι μαϊντανός» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εκπομπή της Μπακοδήμου: «Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα, δεν είμαι μαϊντανός»

Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ακύρωσε το μεσημέρι της Κυριακής To άρθρο Ξεσπά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εκπομπή της Μπακοδήμου: «Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα, δεν είμαι μαϊντανός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»