Εβελίνα Παπούλια: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

13:12 - 05/12/2022

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε στο γιατί δεν θα συνεργαστεί ξανά μαζί τουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια: Σοκάρει η κατάθεσή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος, είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου στην θέση των κοριτσιών. Είμαι πολύ τυχερή γιατί βάζω στενά όρια, δεν είμαι […] Το άρθρο Εβελίνα Παπούλια: Σοκάρει η κατάθεσή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εβελίνα Παπούλια: «Επιδειξιομανής» και επί σκηνής ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ως έναν πανέξυπνο και πολύ χειριστικό άνθρωπο περιέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την κατάθεσή της η Εβελίνα Παπούλια στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε περιστατικά που συνιστούν προσβολή… Εβελίνα Παπούλια: «Επιδειξιομανής» και επί σκηνής ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Εβελίνα Παπούλια: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη;»

Η Εβελίνα Παπούλια συγκλόνισε τους πάντες με την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η περιγραφή […] The post Εβελίνα Παπούλια: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σφοδρή επίθεση της Εβελίνας Παπούλια στον Πέτρο Φιλιππίδη

Τι κατέθεσε η γνωστή ηθοποιός στην πολύκροτη δίκη.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Εβελίνα Παπούλια: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε στο γιατί δεν θα συνεργαστεί ξανά μαζί του Ένα άνθρωπο με χίλια πρόσωπα περιέγραψε η Εβελίνα Παπούλια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σκιαγραφώντας το πορτρέτο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος, είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. […] The post Εβελίνα Παπούλια: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Σήμα κινδύνου από τη NOAA – Η Αρκτική βίωσε την πιο θερμή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επίθεση με drones στο Κίεβο – Αναφορές για εκρήξεις

Φάρμα: Νικητής ο Δημήτρης Ζήκος - «Το κάνω για τον πατέρα μου»

Αβεβαιότητα στη Wall Street με φόντο την πορεία της νομισματικής πολιτικής από τη Fed

Εορτολόγιο 17 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν αύριο

Νίκαια: Οδηγός IΧ τσακώθηκε με ντελιβερά, τον παρέσυρε και τον γρονθοκόπησε