Εβελίνα Παπούλια για Φιλιππίδη: «Έχει κατεβάσει το παντελόνι του… Σοκάρομαι… Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα»

14:04 - 05/12/2022

«Χυδαιότητα, εξουσιομανία, υστερία», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απέδωσε στην προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεσή της ενώπιον του ΜΟΔ που δικάζει τον θιασάρχη για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων τους.«Χυδαιότητα, εξουσιομανία, υστερία», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απέδωσε στην προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεσή της ενώπιον του ΜΟΔ που δικάζει τον θιασάρχη για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων τους.Η ηθοποιός, που αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του κατηγορούμενου συναδέλφου της, κατέθεσε στο δικαστήριο για την πορεία της επαγγελματικής […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια: «Κατέβασε το παντελόνι του, μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα»-Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.«Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος, είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου στην θέση των κοριτσιών. Είμαι πολύ τυχερή γιατί βάζω στενά όρια, δεν είμαι εύκολος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δίκη Φιλιππίδη – Η Εβελίνα Παπούλια περιγράφει το σοκ που υπέστη: «Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα»

«Χυδαιότητα, εξουσιομανία, υστερία», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απέδωσε στην προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεσή της ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων τους. Η ηθοποιός, που αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του κατηγορούμενου συναδέλφου της, κατέθεσε στο δικαστήριο για […] The post Δίκη Φιλιππίδη – Η Εβελίνα Παπούλια περιγράφει το σοκ που υπέστη: «Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας