Mike: Η ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές του – «Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα»
17:34 - 05/12/2022
Μια ανάρτηση που προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του έκανε το βράδυ της Κυριακή, 4/12 ο
To άρθρο Mike: Η ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές του – «Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Mike: Ανησυχία για τον τραγουδιστή – «Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα»
Τι συμβαίνει με την υγεία του;
Διαβάστε το στο Mike: «Η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα»
Ο Mike μέσω του λογαριασμού του στο Instagram συχνά πυκνά επικοινωνεί με τους ακολούθους του όμως, το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ένα post που τους ανησύχησε. «Καλησπέρα σε όλους! Δε θα ανεβάσω κάτι αυτές τις μέρες γιατί η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Σας ευχαριστώ πολύ για […]
Διαβάστε το στο govastileto.grMike: Η ανησυχία των θαυμαστών του για την υγεία του – «Η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει»
Ανησυχία στους θαυμαστές τους προκάλεσε ο Μike μετά από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ράπερ μέσα από ένα story που έκανε το βράδυ της Κυριακής έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους! Δε θα ανεβάσω κάτι αυτές τις μέρες γιατί η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Σας ευχαριστώ […]
The post Mike: Η ανησυχία των θαυμαστών του για την υγεία του – «Η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr