#Mike

Channing Tatum: Στα “μαχαίρια” με την πρώην σύζυγό του έξι χρόνια μετά τον χωρισμό

instyle.gr
Ο Channing Tatum είναι σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Jenna Dewan για τα κέρδη του Magic Mike σχεδόν έξι χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σε πρόσφατες δικαστικές καταθέσεις, οι πρώην σύζυγοι κάλεσαν ο ένας τον άλλον -και όχι μόνο- να καταθέσουν ως μάρτυρες στην εν εξελίξει διαδικασία διαζυγίου τους, με ένα νέο σημείο […] The post Channing Tatum: Στα “μαχαίρια” με την πρώην σύζυγό του έξι χρόνια μετά τον χωρισμό appeared first on InStyle.
10:46 12/04/2024

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ «Fly Me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

thebest.gr
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας ρομαντικής κωμωδίας με τίτλο «Fly Me to the Moon» όπου πρωταγωνιστούν δύο γοητευτικοί ηθοποιοί, η 39χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και ο 43χρονος Τσάνινγκ Τέιτουμ - Channing Tatum του «Μagic Mike» και του Οσκαρικού «Foxcatcher».
06:00 11/04/2024

Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι

instyle.gr
Ο γάμος της Sofía Vergara και του Joe Manganiello τελείωσε επίσημα την Πέμπτη 4 Απριλίου.Ο δικαστής ενέκρινε τη συμφωνία του διαζυγίου τους. Η απόφαση, την οποία είχε αποκλειστικά η ιστοσελίδα Page Six, περιγράφει λεπτομερώς τους όρους του διαζυγίου τους. Η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike» μοίρασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η συμφωνία τους […] The post Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι appeared first on InStyle.
20:46 06/04/2024

Οι Τούρκοι συζητούν ήδη με τις ΗΠΑ για τα F-16 την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση πουλά μαχητικά αεροσκάφη

militaire.gr
Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα η κυβέρνηση βάζει πωλητήριο σε μεγάλο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών, οι Τούρκοι συζητούν με τους Αμερικανούς για τα νέα F-16 που θα αγοράσουν και γι΄ αυτά που θα εκσυγχρονίσουν. Όλα αυτά με σφραγίδα της ελληνικής κυβέρνησης, για να μην ξεχνιόμαστε και αναφερόμαστε στη «Διακήρυξη των Αθηνών» , η οποία μέχρι στιγμής αποδίδει τα μέγιστα για την Τουρκία. Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε μύνημα του στο X αναφέρει: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Yaşar Güler δέχθηκε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Mike Rogers και τα μέλη Adam Smith, Salud Carbajal και Veronica Escobar. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα Τζέφρι Λ. Φ
23:00 29/03/2024

Φαντάζεστε μία McLaren P1 GTR ως drift car;

Newsauto.gr
Έχουμε δει πολλές παράδοξες μετατροπές όταν πρόκειται για drift car. Δύσκολο όμως να φανταστούμε μία που περιλαμβάνει το βρετανικό hypercar. Αυτό φέρεται να είναι το νέο πρότζεκτ που θέλει να φέρει εις πέρας ο διάσημος ντρίφτερ, «Mad» Mike Whiddett. Όπως αποδεικνύεται, ο Νεοζηλανδός οδηγός έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με την Lanzante τη μετατροπή μίας McLaren […]
00:00 29/03/2024

Mike Dickson, 59> Ρεπόρτερ-θρύλος του tennis ο οποίος εξαπέλυσε άγρια επίθεση στον Novak Djokovic επειδή ήταν ανεμβολίαστος Πέθανε Ξαφνικά!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Mike Dickson, 59> Ρεπόρτερ-θρύλος του tennis ο οποίος εξαπέλυσε άγρια επίθεση στον Novak Djokovic επειδή ήταν ανεμβολίαστος Πέθανε Ξαφνικά! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
18:37 21/01/2024

Ο Mikeius με τη νέα του Stand Up Comedy παράσταση σε Γρεβενά και Κοζάνη

e-ptolemeos.gr
Stand Up Comedy Show #CancelMikeius O Mikeius επιστρέφει στα Γρεβενά και την Κοζάνη με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση! Πόλη: Γρεβενα Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Ιανουαριου 2024 Μέρος: Cine Grevena   (13ης Οκτωβρίου και Ταλιαδούρη, τηλ. 2462 400145) Ώρα έναρξης: 21.30 Προπώληση:   10 ευρώ στο Cine Grevena και 12 ευρώ στο fero.gr και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης. Πόλη: Κοζάνη Ημερομηνία: Σάββατο 20 Ιανουάριου […]
13:53 18/01/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Από τον Mike μου» - Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στο Λονδίνο

mothersblog.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε στον φακό του γιου της.Περισσότερα...
16:37 28/12/2023

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φώτο από τον γιο της Mike

queen.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε στον φακό του γιου της.Περισσότερα...
16:17 28/12/2023

Τάισον: “Δίνω 20 εκ. σε όποιον μπει στο ρινγκ μαζί μου”

pressaris.gr
Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ο θρυλικός πυγμάχος Mike Tyson σε ηλικία 55 ετών, έχει προκαλέσει τον κόσμο του αθλητισμού με την ανακοίνωσή του για μια σκληρή επιστροφή. The post Τάισον: “Δίνω 20 εκ. σε όποιον μπει στο ρινγκ μαζί μου” appeared first on pressaris.gr.
15:09 24/12/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Συγκλονίζει ο Iron Mike - «Δεν απολαμβάνα τους αγώνες, βασανιζόμουν...» (vids)

onsports.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε την περίοδο που βίωσε…
15:17 20/12/2023

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της “Mikelina Fashion Boutique”

happytv.gr
Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της “Mikelina Fashion Boutique για τη στήριξη του Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)! Όλη η ομάδα της αγαπημένης εταιρείας ένδυσης και υπόδυσης “Mikelina Fashion Boutique” και η ιδιοκτήτρια της Μικελίνα Παλαμάρη, σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης υποδέχθηκαν στο νέο ανανεωμένο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της “Mikelina Fashion Boutique”
13:37 12/12/2023

Πρωταθλητής του NBA αποκάλυψε πως βγήκε ραντεβού με γυναίκα και εκείνη είχε «κολλήσει» στο κινητό της – Αναζητούσε την αξία της περιουσίας του

Newsbeast.gr
Ο μπασκετμπολίστας Άαρον Γκόρντον, πρωταθλητής του NBA την περασμένη σεζόν, έγινε viral με μια αποκάλυψη που έκανε στη διάρκεια συνέντευξής του. Είπε πως στη διάρκεια ραντεβού του με μια γυναίκα εκείνη είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο την καθαρή αξία της περιουσίας του. Μιλώντας στο podcast του δημιουργού περιεχομένου Curious Mike, ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, ένας από τους κομβικούς παίκτες στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του NBA στην ιστορία του συλλόγου, αφηγήθηκε μια ιστορία προκειμένου να υπογραμμίσει πόσο πολύ η διασημότητά του και το γεγονός πως τα χρήματα που κερδίζει είναι μια πληροφορία γνωστή στο ευρύ κοινό έχει επηρεάσει την προσωπική του ζωή. «Θα σου πω μια τρελή ισ
09:00 11/12/2023

Ισχυροί μετασεισμοί στην Silicon Valley μετά την αποπομπή Sam Altman> Συζητείται ακόμα και η επιστροφή του στην εταιρεία

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Cade Metz, Mike Isaac και Erin Griffith/New York Times The post Ισχυροί μετασεισμοί στην Silicon Valley μετά την αποπομπή Sam Altman> Συζητείται ακόμα και η επιστροφή του στην εταιρεία appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 19/11/2023

Πουλήθηκε η Range Rover λιμουζίνα που μετέφερε τον Mike Tyson - Τι ποσό «έπιασε» (photos)

caranddriver.gr
Αυτό το Range Rover του 1994 μετατράπηκε σε λιμουζίνα για χάρη ενός Σουλτάνου και έγινε διάσημο το 2000 εξαιτίας του Mike Tyson!
19:09 12/11/2023

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν

okmag.gr
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Ζόι Κράβιτζ παντρεύονται! Όπως επιβεβαίωσαν πολλές πηγές στο People ο 43χρονος ηθοποιός των ταινιών Magic Mike και η 34χρονη ηθοποιός του Batman αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα,. Η Ζόι εθεάθη να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ενώ πήγαινε σε ένα Halloween πάρτι με τον Τσάνινγκ το βράδυ του Σαββάτου (28/10) στο Λος […] The post Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν appeared first on OK! Magazine.
08:58 31/10/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ»

okmag.gr
O Μιχάλη Ζαμπίδη ή αλλιώς Iron Mike βρέθηκε στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μίλησε για το ξεκίνημά του, την παιδική του ηλικία και την καταγωγή του. «Γεννήθηκα στο Ίλιον, Πόντιος είμαι. Μπαμπάς από Σκύδρα, Θεσσαλονίκη, παππούς από Τραπεζούντα, μαμά από Μυτιλήνη. Όλα μου τα χρόνια εδώ Αττική είμαι». «Από 4,5-5 χρονών είμαι στο γυμναστήριο. Κάποια στιγμή τους […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ» appeared first on OK! Magazine.
19:58 30/10/2023

Mike Johnson> Σκληρός συντηρητικός και στενός σύμμαχος του Donald Trump ο νέος ομιλητής των Ρεπουμπλικανών

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Mike Johnson> Σκληρός συντηρητικός και στενός σύμμαχος του Donald Trump ο νέος ομιλητής των Ρεπουμπλικανών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
00:37 26/10/2023

Μάικ Τζόνσον: Φανατικός του Τραμπ ο νέος πρόεδρος στη Βουλή των Αντιπροσώπων

tovima
Βουλευτής από τη συντηρητική πτέρυγα των ρεπουμπλικάνων στη Λουιζιάνα και ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι ο Mike Johnson, ο νέος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ.
23:00 25/10/2023

H Κάρπαθος στους 6 πιο ρομαντικούς και βιώσιμους προορισμούς του κόσμου

monopoli.gr
Την Κάρπαθο επισκέφτηκαν οι βραβευμένοι instagramers Anne και Mike Howard που διατηρούν το ρεκόρ «του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος του κόσμου».
18:53 24/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load