Mike: «Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα» – Ανησυχία για τον γνωστό τραγουδιστή

19:14 - 05/12/2022

Μια ανάρτηση που προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του έκανε το βράδυ της Κυριακής (4/12) ο Mike.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα”: Ανησυχία για τους θαυμαστές του Mike, το μήνυμα στο διαδίκτυο

Mike: Μία ανάρτηση έκανε ο νεαρός τραγουδιστής το βράδυ της Κυριακής (4/12) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως και αυτή η ανάρτηση είχε κάποια σχέση με αυτό. Mike: Η ανάρτηση […] The post “Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα”: Ανησυχία για τους θαυμαστές του Mike, το μήνυμα στο διαδίκτυο appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες