Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα»

23:26 - 05/12/2022

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο για τη σεξουαλική του ταυτότητα, κάνοντας αναφορά στο γάμο που […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Θα μου χάριζε έναν γιο - Απέβαλε στον 5ο μήνα

«Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζω ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα»

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα»

Για την σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς  στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μωρό που έχασε πρώην σύντροφος του.Για την σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς  στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μωρό που έχασε πρώην σύντροφος του.Ουσιαστικά δεν έχεις μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά δεν την έχεις κρύψει κιόλας. Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζο ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα, παρόλο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο