Νίκος Μουτσινάς: Αντέδρασε με τις ερωτήσεις της ρεπόρτερ – «Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε»

08:28 - 06/12/2022

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Ορισμένες ερωτήσεις δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε […] The post Νίκος Μουτσινάς: Αντέδρασε με τις ερωτήσεις της ρεπόρτερ – «Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Η ενόχλησή του με ερώτηση δημοσιογράφου - «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε»

Δείτε το βίντεο με τον παρουσιαστή 

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: Εκνευρίστηκε με ρεπόρτερ – «Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε»

Μια ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον και μία για τον Τριαντάφυλλο «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής μίλησε σε δημοσιογράφους αλλά δεν πέρασε πολύ καλά με τις ερωτήσεις τους. Αρχικά σε ερώτηση για το αν η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί», ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι» Στη συνέχεια, μία από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν θα ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» στον Τριαντάφυλλο. «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: Εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων – «Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι»

Ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΜΠΕΝΤ» στο θέατρο Χώρα κι έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκει. Ορισμένες ερωτήσεις ωστόσο δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο. «Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς σε ρεπόρτερ – «Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Ορισμένες ερωτήσεις δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Μουτσινάς: Εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις δημοσιογράφων – «Μην το συνεχίζετε»

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε εκνευρισμένος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο