Νεκρός μαθητής σε σχολείο: «Λύγισε» ο Δήμαρχος – Τι του ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου που σκοτώθηκε
08:48 - 06/12/2022
Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, μίλησε για τον θάνατο του παιδιού μετά από έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου. Την ώρα που οι ευθύνες για την τραγωδία γίνονται «μπαλάκι» μεταξύ των αρμοδίων, ο κ. Χρυσάφης με σπασμένη φωνή, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», είπε ότι «χθες είχα την πιο δύσκολη επικοινωνία της ζωής μου, […]
Το άρθρο Νεκρός μαθητής σε σχολείο: «Λύγισε» ο Δήμαρχος – Τι του ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου που σκοτώθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σέρρες: Σπάει η φωνή του δημάρχου από τη συγκίνηση – Τι του ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου που σκοτώθηκε
Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη ο λέβητας στο σχολείο του. Ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, μιλάει για την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του άτυχου μαθητή και η φωνή του σπάει. «Χθες είχα την πιο δύσκολη επικοινωνία της ζωής μου, με τον πατέρα του παιδιού. Τού έδωσα τον λόγο μου ότι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και θα λογοδοτήσουν όπως πρέπει. Γιατί δεν μπορεί κάποιοι, είτε ο εργολάβος με τις εγκληματικές αμέλειες, είτε ο διευθυντής που επέτρεψε στον εργολάβο να μπει και να κάνει αυτή τη δουλειά, να μείνουν στο απυρόβλητο. Σε μια τραγικότητα, σε μια στιγμή που εύχομαι να μην το ζήσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈκρηξη σε σχολείο: Συγκλονίζει η μαρτυρία του τραυματισμένου μαθητή – Τι ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου από τον Δήμαρχο Σερρών
Πραγματογνώμονες από την ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας του 11χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο στο σχολείο του στις Σέρρες έπειτα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο μετέβησαν στο 9ο Δημοτικό προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την τραγωδία. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ακόμη δύο μαθητές, 10 και 6 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 10χρονος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr