«Κάρφωσε» Ρονάλντο ο Σάντος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή του στην αλλαγή»

10:10 - 06/12/2022

Ειλικρινέστατος ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν έκρυψε πως τον ενόχλησε η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αντικατάστασή του στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Πάντως έσπευσε να τονίσει πως το θέμα λύθηκε εσωτερικά και υπολογίζει τον παίκτη για τον αποψινό αγώνα με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. […] The post «Κάρφωσε» Ρονάλντο ο Σάντος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή του στην αλλαγή» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κάρφωσε» Ρονάλντο ο Φερνάντο Σάντος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή του στην αλλαγή»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αντικατάστασή του. Ειλικρινέστατος ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν έκρυψε πως τον ενόχλησε η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αντικατάστασή του στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Πάντως έσπευσε να τονίσει πως το θέμα λύθηκε […] The post «Κάρφωσε» Ρονάλντο ο Φερνάντο Σάντος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή του στην αλλαγή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»