Μαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν»
08:30 - 07/12/2022
Με ένα μακροσκελές κείμενο και ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που έκανε κάθε φορά πριν ανέβει
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου για τις αναβολές της παράστασής της: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν»
Η Μαρία Κορινθίου πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν…»
Αναβάλλεται η παράσταση «Τζόρνταν»
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου για τις αναβολές της παράστασής της: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν»
Η Μαρία Κορινθίου πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, με ένα μακροσκελές κείμενο και ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που έκανε κάθε φορά πριν ανέβει στη σκηνή για τη θεατρική παράσταση «Jordan», εξηγεί τους λόγους αναβολής της. «Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου….. κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινο, τραβάω χειρόφρενο λοιπόν…»
Η Μαρία Κορινθίου μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε πως η παράσταση «Τζόρνταν» αναβάλλεται για λόγους υγείας. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που κάνει κάθε φορά για τον μονόλογο που σκηνοθετεί ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, γράφοντας πως η σωματική της αντοχή χτύπησε «κόκκινο» και αυτό την […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα»
Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε χθες την αναβολή των παραστάσεών της, στο «Τζόρνταν» και το βράδυ της Τρίτης μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αναγκάζεται να σταματήσει. Όπως έγραψε η ηθοποιός οι παράσταση είναι τόσο απαιτητική και σκληρή που τη «διέλυσε» και χρειάζεται έναν χρόνο ξεκούρασης για να επανέλθει. «Το […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr