Εύη Βατίδου: «Οι άντρες με έχουν απογοητεύσει»

08:52 - 07/12/2022

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε και για τους άντρες […] The post Εύη Βατίδου: «Οι άντρες με έχουν απογοητεύσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει»

Η Εύη Βατίδου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα παιδιά της. Ανέφερε πως μετά από τόσες δυσκολίες που πέρασε, μεγαλώνοντάς τα μόνη της, θεωρεί πως πλέον μπορεί να κάνει ένα restart στη ζωή της, εφόσον κι εκείνα έφυγαν για σπουδές. «Νομίζω πως τα παιδιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βατίδου: «Οι άνδρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Βατίδου και μέσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τα παιδιά της.Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Βατίδου και μέσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τα παιδιά της.Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως μετά από τόσες δυσκολίες που πέρασε, μεγαλώνοντάς τα μόνη της, θεωρεί πως πλέον μπορεί να κάνει ένα restart στη ζωή της, εφόσον κι εκείνα έφυγαν για σπουδές. «Νομίζω πως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εύη Βατίδου: "Οι άντρες με έχουν απογοητεύσει"

"Υπήρχαν σύντροφοι που δεν δέχθηκαν τα παιδιά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο