Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Για εμάς είπε ότι αντιγράφουμε το Happy Day – Δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη»
08:56 - 07/12/2022
Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή την αντίδρασή του στις
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Για εμάς είπε ότι αντιγράφουμε το Happy Day – Δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι αντιγράφουμε το Happy Day»
Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλεονώρα Μελέτη: «Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι αντιγράφουμε το Happy Day»
Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή την αντίδρασή του στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ. «Τη φράση «χαζός είσαι;» δεν την χρησιμοποιείς. Κι εγώ ξέρετε πόσες εκφράσεις χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου που θα μπορούσε κάποιος να μου τις […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της στον Νίκο Μουτσινά – «Εγώ δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη»
H Ελεονώρα Μελέτη έδωσε την απάντησή της για το σχόλιο ότι η εκπομπή της είναι αντίγραφο της εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Διαβάστε το στο neolaia.gr