Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

11:04 - 07/12/2022

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη στο προσωπικό της blog έγραψε ένα κείμενο στο οποίο έκανε λόγω για της υποκουλτούρα που διακατέχει την ελληνική τηλεόραση με αφορμή την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί την τελευταία στιγμή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη: «Η κυρία τηλεκριτικός ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι»

Τι απάντησε η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο news.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Βρήκε το πάτημα να βγάλει την εμπάθειά της»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν εμπλακεί σε μια κόντρα που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»