Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά ότι νόσησε από κορονοϊό
14:50 - 07/12/2022
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊός σε όλο αυτό το διάστημα από την αρχή
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πρώτη φορά ότι νόσησε από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό - «Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει»
«Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κοροναϊό - «Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει»
«Μία φορά αρρώστησα κι ήταν καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κοροναϊό – «Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει»
Πότε βρέθηκε θετική;
Διαβάστε το στο Η Eλένη Μενεγάκη αποκάλυψε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – Πότε νόσησε
Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέρθηκε στο θέμα του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα θέμα για τις καρδιολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως νόσησε. Η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορονοϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό […]
Το άρθρο Η Eλένη Μενεγάκη αποκάλυψε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό – Πότε νόσησε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕλένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό και ήταν καλοκαίρι
Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι ήταν καλοκαίρι όταν νόσησε από τον κορονοϊό
Διαβάστε το στο thetoc.grΕλένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι νόσησε από κορονοϊό. Συγκεκριμένα με αφορμή τις καρδιολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε για προληπτικούς λόγους, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ότι o ιός “χτύπησε’ την πόρτα της το καλοκαίρι. “Αν ένα πράγμα μας έμεινε από την πανδημία του κορονοϊού, σαν απόηχος, είναι ότι καλό […]
The post Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr