Σμαράγδα Καρύδη: Είναι ψέμα ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες – Έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα
05:40 - 08/12/2022
Στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και τη Ρέα Βιτάλη μίλησε την Τετάρτη (7/12) η Σμαράγδα Καρύδη. Και καθώς το θέμα ήταν η φιλία, μαζί της ήταν η στενή της φίλη, Έλενα Σκουλά, στέλεχος Επικοινωνίας στο Εθνικό Θέατρο. Η φιλία τους μετράει 20 χρόνια. Γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν κάνουν στενή παρέα. Συγκεκριμένα από τον Τεχνοχώρο μετά τη σχολή, όπου η Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο υπόγειο και η Έλενα από πάνω στην Κεντρική Σκηνή. Πολύ λίγο βλέπονταν τότε και ο κύριος λόγος ήταν γιατί είχαν μια κοινή φίλη που έπαιζε στην παράσταση. Πιο κοντά ήρθαν το καλοκαίρι του 2003, όταν έκαναν κοινές διακοπές, ένα δύσκολο καλοκαίρι για την Σμαράγδα και από εκεί έγινε πιο στενή η σχέση τους. Πριν της άρεσε να τη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα»
«Το ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: Εχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα
Οσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα»
Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της».
Διαβάστε το στο neolaia.grΣμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα»
Για τη Σμαράγδα Καρύδη οι φίλοι της είναι σαν αδέλφια μιας και εκείνη είναι μοναχοπαίδι. Με αφορμή την στενή φιλία της εδώ και 20 χρόνια με την Έλενα Σκουλά μίλησε στην εκπομπή «Κεραία». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μετά τη σχολή δραματικής στον Τεχνοχώρο όταν η Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο υπόγειο και η Έλενα Σκουλά στην […]
The post Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr