Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου»
12:08 - 08/12/2022
Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στο Πρωινό και τον Νίκο Σεϊδαρίδη για την επιστροφή του στο θέατρο, όπως λέγεται κι εξηγεί […]
The post Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αφοπλιστικός Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει»
Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει τη νέα του παράσταση
Διαβάστε το στο Γιώργος Κιμούλης: «Κάποιος επιστρέφει όταν έχει φεύγει, εγώ δεν έφυγα»
Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την επιστροφή του στο θέατρο, όπως λέγεται κι εξηγεί ότι ο ίδιος δεν έφυγε ποτέ από…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Κιμούλης: Έχω ακούσει τα περί επιστροφής αλλά εγώ δεν έχω φύγει από κάπου
Για την επιστροφή του στο θέατρο μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης, αρνούμενος τον όρο επιστροφή, καθώς, όπως λέει, «δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο ώστε να επιστρέψει». Ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό, μίλησε και για τη σημασία της συλλογικότητας στο θέατρο. «Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα» είπε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε τη σπουδαιότητα της συλλογικότητας στο θέατ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Κιμούλης: Δεν επιστρέφω στο θέατρο, γιατί δεν έφυγα ποτέ
Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος του. Ενώ δέχτηκε ερώτηση σχετική με την επιστροφή του στο θέατρο, όπου έδωσε την άμεση απάντησή του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε πως δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο για να πρέπει να επιστρέψει τώρα με τη νέα του παράσταση. Όπως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Κιμούλης: «Δεν επιστρέφω στο θέατρο, γιατί δεν είχα φύγει ποτέ»
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν την Πέμπτη δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Κιμούλης.Ο Γιώργος Κιμούλης ρωτήθηκε για την επιστροφή του στο Θέατρο, απαντώντας ότι δεν έφυγε ποτέ και έτσι δεν τίθεται θέμα επιστροφής.«Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Κιμούλης: "Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου"
"Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr