Ο Γιώργος Λέντζας συγκινεί μιλώντας για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο
09:04 - 19/10/2019
Σε ένα ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λέντζας. Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στo δυναμικό του ΑΝΤ1 και στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Football stories», μίλησε για την επάρατη νόσο που αντιμετώπισε η μητέρα του και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έδωσε και δίνει τον αγώνα. Ακόμη, ανέφερε τους φόβους του ή καλύτερα τις φοβίες του και έδωσε τη δική του άποψη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθένειες στη χώρα μας. «Δεν έχω ιδιαίτερες φοβίες, αλλά έχω κάποιους φ
The post Ο Γιώργος Λέντζας συγκινεί μιλώντας για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής μιλάει για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο και συγκινεί!
Σε ένα ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα αναφέρθηκε πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής.
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Γιώργος Λέντζας συγκινεί μιλώντας για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο
Ο Γιώργος Λέντζας, σε συνέντευξή του, μίλησε για την επάρατη νόσο που αντιμετώπισε η μητέρα του και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έδωσε και δίνει τον αγώνα.
Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ακόμη, ανέφερε τις φοβίες του και έδωσε τη δική του άποψη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθένειες στη χώρα μας.
"Δεν έχω ιδιαίτερες φοβίες, αλλά έχω κάποιους φόβους. Φοβάμαι να χάσω τους δικούς μου ανθρώπους, αν και έχω πια εξοικειωθεί με την ιδέα. Πώς εξοικειώθηκα με την απώλεια; Πέρασε η μητέρα μου ένα πρόβλημα με την υγεία της - καρκίνο, η ασθένεια του παρόντος και του μέλλοντος, δυστυχώς. Όλο αυτό μας έκανε οικογενειακώς να προσαρμοστούμε σε μια νέα συνθή-κη, είναι κάτι που βι
Διαβάστε το στο thestival.grΠασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής μιλάει για τη μάχη της μητέρας του με τον καρκίνο και συγκινεί!
Σε ένα ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα αναφέρθηκε πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής. Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα ο οποίος μίλησε για αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ζωής του. Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στo δυναμικό του ΑΝΤ1 και στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Football stories», μίλησε για την επάρατη νόσο που αντιμετώπισε η μητέρα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr