Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό θα κάνω στο παιδί του ό,τι έκανε στο δικό μου»

21:14 - 08/12/2022

Νέες δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που δίνει μάχη για την ζωή του μετά τον πυροβολισμό από αστυνομικό στην καταδίωξη της Θεσσαλονίκης, απειλώντας με βεντέτα αν ο 34χρονος άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ αφεθεί ελεύθερος. «Λίγα κάναμε μετά θα γίνουν πιο πολλά πράγματα και άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω και εγώ που θα φτάσουμε», είπε αρχικά ο πατέρας του 16χρονου στο Mega. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει δυο παιδιά αυτός. Εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του, μόνο αν με πάρει ο θεός… Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι΄ αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα το κάνω στο παιδί του». Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αμάξι του 16χρονου και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, θα του κάνω ό,τι έκανε στο παιδί μου»

«Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του», αν οι Αρχές τον αφήσουν ελεύθερο θα το «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα», δήλωσε οργισμένος ο πατέρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, θα του κάνω ό,τι έκανε στο παιδί μου»

Την οργή του εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πατέρας 16χρονου Ρομά: Ό,τι έκανε στο παιδί μου ο αστυνομικός θα κάνω στο παιδί του – Αν μπει φυλακή θα υπάρξει ησυχία

Οργή επικρατεί στον οικισμό των Ρομά της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, τρεις μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου από άνδρες της ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη. Ο Παύλος Φραγκούλης πατέρας του 16χρονου απειλεί ευθέως με αντεκδίκηση λέγοντας πως «με το ίδιο νόμισμα θα πληρώσει ο αστυνομικός» σε περίπτωση που η απόφαση της Δικαιοσύνης δεν τους ικανοποιεί και αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός […] The post Πατέρας 16χρονου Ρομά: Ό,τι έκανε στο παιδί μου ο αστυνομικός θα κάνω στο παιδί του – Αν μπει φυλακή θα υπάρξει ησυχία appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας