Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν άκουσε για τη νύφη που θα φέρει ο Άγγελος Λάτσιος – «Ο γιος μου είναι μωρό»
18:40 - 09/12/2022
Η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε on air για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της, όταν ο γιος
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν άκουσε για τη νύφη που θα φέρει ο Άγγελος Λάτσιος – «Ο γιος μου είναι μωρό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Η επική αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τη νύφη που θα φέρει ο Άγγελος Λάτσιος – «Ο γιος μου είναι μωρό»
Η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης ήταν καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων οι σε όλα οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην σχέση μάνας- γιου κάτι που προκάλεσε την επική αντίδραση της παρουσιάστριας.
Διαβάστε το στο real.grΕλένη Μενεγάκη: Ελένη Μενεγάκη: Η επική αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τη νύφη που θα φέρει ο Άγγελος Λάτσιος – “Ο γιος μου είναι μωρό”
Η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης ήταν καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων οι σε όλα οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην σχέση μάνας- γιου κάτι που προκάλεσε την επική αντίδραση της παρουσιάστριας. “«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν πάντα στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου. […]
The post Ελένη Μενεγάκη: Ελένη Μενεγάκη: Η επική αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τη νύφη που θα φέρει ο Άγγελος Λάτσιος – “Ο γιος μου είναι μωρό” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr