Αναγνωστόπουλος: Οι πιο τσιγκούνηδες άνθρωποι που έχω γνωρίσει ήταν πλούσιοι – Θέλεις να πω ονόματα να εκτεθούμε;

21:46 - 09/12/2022

Συμβουλές πλουσίων προς όσους έχουν λιγότερα χρήματα για το τι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν για να αισθάνονται πιο «γεμάτοι» ανέλυσαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με αφορμή ένα σχετικό άρθρο που διάβασε η παρουσιάστρια. Η συζήτηση γρήγορα πήγε στην… τσιγκουνιά των πλουσίων. «Δεν έχω γνωρίσει πιο τσιγκούνηδες άνθρωποι από τους πλούσιους. Οι πιο τσιγκούνηδες άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ήταν πλούσιοι. Όλοι, όλοι, με μια-δυο εξαιρέσεις. Δόξα τω Θεώ έχω γνωρίσει πολλούς» ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. «Και πώς κατάλαβες ότι είναι τσιγούνηδες;» αναρωτήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. «Εσύ δεν ξέρεις; Θέλεις να πω ονόματ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας