Η Εύη Βατίδου απορεί – «Έχει η λαϊκή; Δεν το ήξερα… Έχω πάει μόνο μία φορά στη ζωή μου»
11:06 - 10/12/2022
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κι οι ερωτήσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες σχετικά με το αν έχει τύχει να […]
The post Η Εύη Βατίδου απορεί – «Έχει η λαϊκή; Δεν το ήξερα… Έχω πάει μόνο μία φορά στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Βατίδου: «Έχω πάει στη λαϊκή μόνο μία φορά στη ζωή μου»
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Εύη Βατίδου, η όποια ρωτήθηκε αν έχει τύχει να ψωνίσει αθλητικά είδη από τη λαϊκή. Τότε η ίδια απάντησε με απορία: «Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…» με τη δημοσιογράφο να της επισημαίνει πως υπάρχουν αθλητικά είδη, πιτζάμες κι εσώρουχα. Η Εύη Βατίδου συνέχισε: «Δεν το ήξερα. Να ένας […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈκπληκτη η Εύη Βατίδου με αυτό που έμαθε για τη… λαϊκή: «Δεν το ήξερα, έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωή μου»
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο. Μέσα σε όλα, οι δημοσιογράφοι
To άρθρο Έκπληκτη η Εύη Βατίδου με αυτό που έμαθε για τη… λαϊκή: «Δεν το ήξερα, έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕύη Βατίδου: Δεν ήξερα ότι η λαϊκή έχει ρούχα, μόνο μία φορά στη ζωή μου έχω πάει [βίντεο]
'Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή', είπε η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις της στις κάμερες.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕύη Βατίδου: «Έχει η λαϊκή; Μόνο μία φορά στη ζωή μου έχω πάει»
Η έκπληξη του μοντέλου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν έχει τύχει να ψωνίσει αθλητικά είδη από τη λαϊκή
Διαβάστε το στο news.grΕύη Βατίδου: Η δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Έχω πάει στη λαϊκή μόνο μια φορά στη ζωή μου”
Η Εύη Βατίδου έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το αν έχει τύχει να ψωνίσει αθλητικά είδη, απάντησε: “Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…» με τη δημοσιογράφο να της επισημαίνει πως υπάρχουν αθλητικά είδη, πιτζάμες κι εσώρουχα. Η Εύη Βατίδου συνέχισε: «Δεν το ήξερα. Να […]
The post Εύη Βατίδου: Η δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Έχω πάει στη λαϊκή μόνο μια φορά στη ζωή μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕύη Βατίδου: "Έχει η λαϊκή; Δεν το ήξερα… Έχω πάει μόνο μία φορά στη ζωή μου"
"Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν ψώνιζα από τη λαϊκή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr