Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ»
13:52 - 10/12/2022
Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ»
10/12/2022
Δηλώσεις λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία έκανε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ, λέγοντας πως η «σελεσάο» και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζονται για χρόνια ακόμα!
«Αυτό το Μουντιάλ ήταν το τελευταίο μου, είναι η ώρα να το ανακοινώσω», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν νομίζω πως έχει έρθει ακόμα η ώρα για τον Νεϊμάρ. Είναι τρομερός, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται και πρέπει να συνεχίσει με την Εθνική».
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Η Βραζιλία χρειάζεται τον Νεϊμάρ»
Δηλώσεις λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία έκανε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ, λέγοντας πως η «Σελεσάο» και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται για χρόνια ακόμα!
The post Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Η Βραζιλία χρειάζεται τον Νεϊμάρ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝτάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Ο Νεϊμάρ πρέπει να συνεχίσει»
Μουντιάλ 2022: Ο Ντάνι Άλβες δεν θα αγωνιστεί σε άλλη διοργάνωση,…
Διαβάστε το στο onsports.gr