Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ»

13:52 - 10/12/2022

Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ» 10/12/2022 Δηλώσεις λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία έκανε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ, λέγοντας πως η «σελεσάο» και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζονται για χρόνια ακόμα! «Αυτό το Μουντιάλ ήταν το τελευταίο μου, είναι η ώρα να το ανακοινώσω», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν νομίζω πως έχει έρθει ακόμα η ώρα για τον Νεϊμάρ. Είναι τρομερός, το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται και πρέπει να συνεχίσει με την Εθνική».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Η Βραζιλία χρειάζεται τον Νεϊμάρ»

Δηλώσεις λίγες ώρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία έκανε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίζεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ, λέγοντας πως η «Σελεσάο» και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο τον χρειάζεται για χρόνια ακόμα! The post Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Η Βραζιλία χρειάζεται τον Νεϊμάρ» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ντάνι Άλβες: «Ήταν το τελευταίο μου Μουντιάλ – Ο Νεϊμάρ πρέπει να συνεχίσει»

Μουντιάλ 2022: Ο Ντάνι Άλβες δεν θα αγωνιστεί σε άλλη διοργάνωση,…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)