Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό της απουσίας του συζύγου μου»
15:26 - 10/12/2022
Στα γυρίσματα του εορταστικού “Cash or trash” συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη η κάμερα της εκπομπής “Kαλύτερα
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό της απουσίας του συζύγου μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες. «Μου φέρνει μια γαλήνη στην ψυχή μου που μπορώ κι εγώ αυτές τις γιορτές που είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου, να κάνω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη – «Αυτή τη στιγμή δεν αναπληρώνεται το κενό»
Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε δηλώσεις στο “Kαλύτερα δε γίνεται” και στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη στα γυρίσματα του Cash or Trash […]
The post Συγκινήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη – «Αυτή τη στιγμή δεν αναπληρώνεται το κενό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr«Λύγισε» on camera η Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται και λύγισε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr«Λύγισε» on camera η Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε…
Διαβάστε το στο onsports.gr«Λύγισε» η Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν αναπληρώνεται το κενό της απουσίας του συζύγου μου»
Στα γυρίσματα του εορταστικού “Cash or trash” συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη η κάμερα της εκπομπής “Kαλύτερα δε γίνεται” και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης. «Μου φέρνει μια γαλήνη στην ψυχή μου που μπορώ κι εγώ αυτές τις γιορτές που είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου, να κάνω πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου πάνω από […]
Διαβάστε το στο irafina.gr