Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επιστρέφει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”
12:10 - 11/12/2022
Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η Βίκυ Δέτσικα βρέθηκαν στο πάρτυ της ονομαστικής εορτής της Άννας Ζηρδέλης.Unmute Η δημοσιογράφος ρώτησε τόσο την Άννα Ζηρδέλη, όσο και τον Κώστα Τσουρό που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, για την επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Να αναφέρουμε, πως χθες Σάββατο (10/12) στην εκπομπή του Open αποκάλυψαν πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα επιστρέψει μέσα στην […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο Mega Καλημέρα
Δείτε όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην έναρξη της εκπομπής. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρηση της, η παρουσιάστρια επανήλθε οριστικά στο πλατό και όλοι την υποδέχτηκαν πολύ θερμά. «Καλημέρα παιδιά, μου λείψατε! Μου έχετε φάει τη ζωή. Όταν άρχισα να σας βλέπω και στον ύπνο ... Περισσότερα
To άρθρο Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο Mega Καλημέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα και «αναστάτωσε» το πλατό
«Επέστρεψα στα φιλαράκια μου»
Διαβάστε το στο Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επιστρέφει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησαν η Άννα Ζηρδέλη και ο Κώστας Τσουρός, οι οποίοι ρωτήθηκαν για την φημολογούμενη επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη για την Άννα Ζηρδέλη Κώστας Τσουρός: «Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΦλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε κι επίσημα στο Mega Καλημέρα
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» επέστρεψε σήμερα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρηση της, η παρουσιάστρια επανήλθε σήμερα […]
The post Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε κι επίσημα στο Mega Καλημέρα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε και επίσημα στο «Mega Καλημέρα»
Με τους ήχους ενός ιταλικού τραγουδιού υποδέχθηκε η Ελεωνόρα Μελέτη και η ομάδα της τη Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η δημοσιογράφος επέστρεψε θέση της και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όπως έγινε γνωστό, θα εμφανίζεται σε αυτή για τρεις φορές την εβδομάδα. «Καλημέρα παιδιά. Βρε χρυσούλια μου, μου λείψατε. Μου έχετε φάει τη ζωή, όταν άρχισα να σας […]
The post Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε και επίσημα στο «Mega Καλημέρα» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr