Νίκος Παππάς: Από την αρχή κάπως «βρωμούσε» το πράγμα με τη Σλοβάκα – Πώς του «έφαγε» 880 ευρώ

12:40 - 12/12/2022

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς γνώριζε την απατεώνισσα από τη Σλοβακία με δύο αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «880 ευρώ πιστόλι – Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι». Ο μπασκετμπολίστας μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την υπόθεση και εξήγησε ότι έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου, το οποίο το έχει στην πλατφόρμα Airbnb και μέσα από αυτό έπεσε «στα δίχτυα» της Σλοβάκας, η οποία έχει συλληφθεί. «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ τη μέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Παππάς: Πώς η Σλοβάκα με το μαύρο σκυλί του «έφαγε» 880 ευρώ

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην απάτη που του έστησε η Σλοβάκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως «από την αρχή μου βρωμούσε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Παππάς: Από την αρχή κάτι μου... βρωμούσε για τη Σλοβάκα - Πώς του «έφαγε» 880 ευρώ

Ο Νίκος Παππάς γνωστοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα τη δική του περιπέτεια με τη γυναίκα από τη Σλοβακία που φέρεται να εξαπατούσε όποιον έβρισκε μπροστά της κάνοντας ζωή και.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Παππάς: Από την αρχή κάτι μου… βρωμούσε για τη Σλοβάκα – Πώς του «έφαγε» €880

Ο Νίκος Παππάς γνωστοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα τη δική του περιπέτεια με τη γυναίκα από τη Σλοβακία που εξαπατούσε όποιον έβρισκε μπροστά της....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Νίκος Παππάς: Από την αρχή κάτι μου… βρωμούσε για τη Σλοβάκα – Πώς του «έφαγε» €880

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Νίκος Παππάς: Από την αρχή κάπως «βρωμούσε» το πράγμα με τη Σλοβάκα

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς γνώριζε την απατεώνισσα από τη Σλοβακία με δύο αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «880 ευρώ πιστόλι – Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι». Ο μπασκετμπολίστας μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την υπόθεση και εξήγησε ότι έχει στην κατοχή του ένα σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου, το οποίο το έχει στην πλατφόρμα Airbnb και μέσα από αυτό έπεσε «στα δίχτυα» της Σλοβάκας, η οποία έχει συλληφθεί.

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας