Αθηνά Οικονομάκου: «Κάθε φορά που έπαιζα, θεωρούσα ότι κάτι κακό θα μου συμβεί, έλεγα θα πεθάνω, δεν είμαι καλά»
15:46 - 12/12/2022
Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη. Η
To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: «Κάθε φορά που έπαιζα, θεωρούσα ότι κάτι κακό θα μου συμβεί, έλεγα θα πεθάνω, δεν είμαι καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηνά Οικονομάκου: «Τους έλεγα “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν»
Η ηθοποιός μιλά για την απόφασή της να απέχει χρόνια από το θέατρο, τις κρίσεις πανικού και την ψυχοθεραπεία που έκανε
Διαβάστε το στο Αθηνά Οικονομάκου: «Τους έλεγα “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν»
Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η Αθηνά Οικονομάκου. «Χαίρομαι που την έχω σήμερα κοντά μου, μου έχει λείψει πολύ και μου έχει λείψει να την βλέπω έτσι όπως παλαιότερα, με πολλές εμφανίσεις και στην τηλεόραση και στο θέατρο», είπε η Ελένη Μενεγάκη καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑθηνά Οικονομάκου: «Τους έλεγα “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν»
Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η Αθηνά Οικονομάκου.
Διαβάστε το στο neolaia.gr