Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ, εγώ δίδαξα»

10:24 - 13/12/2022

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων […] The post Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ, εγώ δίδαξα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό τραγουδιού που συμμετείχε 

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός: Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ – Δεν έπαιξαν αυτά ποτέ βέβαια

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός ο οποίος αναφέρθηκε στην εποχή που συμμετείχε στο Fame Story 3. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής παραδέχθηκε πως στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ.Το απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Breakfast@Star». «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα. Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το… συγχαρητήρια» είπε ο Γιώργος Λιανός. «Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. 6-7 έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε. Απλώς υπήρχαν και κάποιοι συμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ, εγώ δίδαξα- Κουβερτούλα από πάνω…»

Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός σχετικά με το Fame Story 3, στο οποίο και συμμετείχε, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός σχετικά με το Fame Story 3, στο οποίο και συμμετείχε, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster.«Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα. Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το… συγχαρητήρια», ανέφερε χιουμοριστικά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ»

«Έξι με επτά έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε»

Διαβάστε το στο news.gr

O Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και έκανε πικάντικες αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή του στο Fame Story 3, λέγοντας ότι στο reality τραγουδιού αρκετοί από τους συναδέλφους του έκαναν σεξ, όχι μόνο 6-7 που έκλειναν επίσημα οι κάμερες αλλά και άλλες ώρες κουκουλωμένοι με μια κουβέρτα. Ο Γιώργος Λιανός πάρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Λιανός: "Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ, εγώ δίδαξα"

"Ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς και δεν ήταν το κλασικό καλημέρα, ήταν το… συγχαρητήρια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σeξ, εγώ δίδαξα»(Βίντεο)

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον διαγωνισμό τραγουδιού που συμμετείχε – «Ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς και δεν ήταν το κλασικό καλημέρα, ήταν το… συγχαρητήρια» συμπλήρωσε Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός σχετικά με το Fame Story 3, στο οποίο και συμμετείχε. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του […] The post Γιώργος Λιανός: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σeξ, εγώ δίδαξα»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο