Κόνι Μεταξά: «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει και όποτε θέλω» – Η απάντηση σε follower

23:34 - 13/12/2022

Η Κόνι Μεταξά ανάμεσα στις αναρτήσεις της στο instagram, απάντησε σε προσωπικό μήνυμα που δέχτηκε από To άρθρο Κόνι Μεταξά: «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει και όποτε θέλω» – Η απάντηση σε follower δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόνι Μεταξά: Η ενόχλησή της με ακόλουθό της στο Instagram - «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω»

Δείτε το story που ανάρτησε η γνωστή performer

Διαβάστε το στο

Κόνι Μεταξά: Γενικά, θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω

Μια παρατήρηση που δέχθηκε από διαδικτυακό της φίλο στο Instagram, έκανε την Κόνι Μεταξά να ξεσπάσει. Η νεαρή τραγουδίστρια, λόγω του ότι έχει μείνει στην Αμερική για σπουδές, μιλά αρκετές φορές αγγλικά ή χρησιμοποιεί αγγλικές λέξεις. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε κάποιον διαδικτυακό της φίλο ο οποίος της έστειλε μήνυμα να μιλάει ελληνικά. Η παρατήρηση αυτή προκάλεσε το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά. «Γενικά, θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω. Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας που μιλάνε ξένες γλώσσες και όχι να μας ενοχλεί όταν τις ακούμε. Γενικά, θα έπρεπε να θέλουμε να εξελιχθούμε, δεν θα έπρεπε να μας νοιάζουν οι επιλογές που κάνουν οι άλλοι γενικά. “Κορίτσι μου”»,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κόνι Μεταξά: «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει και όποτε θέλω» – Η αποστομωτική απάντηση σε follower

Η Κόνι Μεταξά είναι αρκετά δραστήρια στα social media και δεν μασά τα λόγια της όταν κάτι την ενοχλήσει. Η γνωστή τραγουδίστρια και performer, συχνά χρησιμοποιεί το αγγλικό λεξιλόγιο, ενώ προτρέπει τους γονείς να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους που μιλούν ξένες γλώσσες. «Ελληνικά κορίτσι μου να μιλάς», ήταν το μήνυμα που έλαβε η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Konnie Μεταξά: «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει και όποτε θέλω»

H Konnie Μεταξά ενοχλήθηκε έπειτα από το σχόλιο ενός διαδικτυακού της φίλου και του απάντησε δημόσια χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της. Συγκεκριμένα η Konnie Μεταξά έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε «Ελληνικά κορίτσι μου να μιλάς». Η ίδια το αναδημοσίευσε στα stories του Instagram γράφοντας: «Γενικά, θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω. Οι Έλληνες […] The post Konnie Μεταξά: «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει και όποτε θέλω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της