Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, σακατεμένος σωματικά και ψυχικά»
23:58 - 13/12/2022
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στην Σόνια Μαγγίνα και μίλησε για το πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, σακατεμένος σωματικά και ψυχικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος σωματικά και ψυχικά»
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξήγησε γιατί έχει επιλέξει να ζει στην Αίγινα
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, σακατεμένος σωματικά και ψυχικά»
«Το μυστικό μου είναι πολύ »
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος σωματικά και ψυχικά»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα έδωσε πρόσφατα ο Γιώργος Καπουτζίδης.
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Πέρασα δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος σωματικά και ψυχικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Ήταν δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και μίλησε για το πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για τον ίδιο η φετινή και τη συντροφικότητα.Στην ερώτηση πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ο ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε: «Πιστεύω πως είναι η θάλασσα, η Αίγινα. Για αυτό επέλεξα να ζω στην Αίγινα. Το μυστικό μου είναι πολύ φανερό. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, ήμουν […]
Διαβάστε το στο dete.gr