Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έμαθα Χριστουγεννιάτικα στην Πράγα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον»

09:38 - 14/12/2022

Σε βραδινή του έξοδο συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο Γιώργος Γιαννούλιας τον Δημήτρη To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έμαθα Χριστουγεννιάτικα στην Πράγα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον χωρισμό πριν τα Χριστούγεννα : «Έλαβα ένα τηλέφωνο ότι δεν ήταν με τον κολλητό της»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day»...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον χωρισμό πριν τα Χριστούγεννα : «Έλαβα ένα τηλέφωνο ότι δεν ήταν με τον κολλητό της»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», αναφέρθηκε στον χωρισμό που είχε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. «Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έμαθα Χριστουγεννιάτικα στην Πράγα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το παρών σε βραδινό event και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το παρών σε βραδινό event και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στον χωρισμό που είχε στο παρελθόν εντός των εορτών των Χριστουγέννων. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε: «Φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έμαθα χριστουγεννιάτικα, ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day, την απιστία από σύντροφό του, ενώ απάντησε και για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη. The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έμαθα χριστουγεννιάτικα, ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της